Kobergsgatan 21

Kobergsgatan 21

Slutpris

2 730 000 kr


Strömmensberg— Göteborg

Kobergsgatan 21


Slutpris
2 730 000 kr

Strömmensberg— Göteborg

Genomgångslägenhet med milsvid utsikt

Välkommen högt upp i huset till denna mysiga genomgångslägenhet. Den rymliga inglasade balkong blir snabbt en favoritplats, här erbjuds en svårslagen utsikt och det finns gott om plats för utemöbler. I denna lägenhet har du goda förvaringsmöjligheter och vardagslyxen med tvättmaskin. En välplanerad bostad med rymliga lättmöblerade rum och ett fint ljusinsläpp.

Här bor du i ett perfekt läge med närhet till både grönområden, service och kommunikationer. Vackra naturområden och friluftsaktiviteter hittar du i Delsjön och Skatås som bland annat erbjuder motionsspår, badplatser och golfbana. På Redbergsplatsen finns mataffär, restauranger och caféer och vid Munkebäcks torg finns bland annat mataffär och gym. Centrala Göteborg når du smidigt med buss eller spårvagn. Välkommen på visning!


Boarea
56.5 kvm
Avgift
2 661 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.