Kobergsgatan 21 / Strömmensberg / Göteborg

Genomgångslägenhet med milsvid utsikt

Slutpris
2 730 000 kr
Boarea
56.5 kvm
Avgift
2 661 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kobergsgatan såldes av oss 2019-09-16. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Kobergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strömmensberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen högt upp i huset till denna mysiga genomgångslägenhet. Den rymliga inglasade balkong blir snabbt en favoritplats, här erbjuds en svårslagen utsikt och det finns gott om plats för utemöbler. I denna lägenhet har du goda förvaringsmöjligheter och vardagslyxen med tvättmaskin. En välplanerad bostad med rymliga lättmöblerade rum och ett fint ljusinsläpp.

Här bor du i ett perfekt läge med närhet till både grönområden, service och kommunikationer. Vackra naturområden och friluftsaktiviteter hittar du i Delsjön och Skatås som bland annat erbjuder motionsspår, badplatser och golfbana. På Redbergsplatsen finns mataffär, restauranger och caféer och vid Munkebäcks torg finns bland annat mataffär och gym. Centrala Göteborg når du smidigt med buss eller spårvagn. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.