Kungsgatan 8 / Inom Vallgraven / Göteborg

Kungsgatan 8

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
2 639 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2017-01-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2017-01-13. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Kungsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Inom Vallgraven är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Den inledande delen av Kungsgatan måste ändå anses vara anrikt med vingslag från 1800-tal blandat med funkisinspirerat 1900-tal. Den atmosfär man upplever här skapar underlag för upplevelser utöver det vanliga. Utbudet av restauranger, caféer och shopping skapar ett intryck av internationell karaktär. Längs med Rosenlundskanalen när säsongen påbjuder hittar man restaurangernas uteserveringar för en bit mat kombinerat med sol. Varför inte promenera ner till hamnen och insupa havsdoft samt göra ett besök vid Operan. Läget erbjuder något för alla och det är nära till centrums alla stadsdelar.

I denna magnifika fastighet från 1933 erbjuder vi nu en perfekt lägenhet om 2 r.o.k. på våning 3 medräknat markplan. Nuvarande ägare har på grund av ändrade familjeförhållanden redan tömt lägenheten och den är således föremål för snabbt tillträde. Stabil förening med mycket goda intäkter från lokaluthyrning. Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration