Kustgatan 14 A / Majorna / Göteborg

Slutpris
2 570 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
1 648 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 8
Såld
2017-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kustgatan såldes av oss 2017-10-21. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Kustgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Majorna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna 1,5:a om 40 kvadratmeter med separat sovalkov. LÅG AVGIFT!
Lägenheten ligger en halvtappa upp med mycket väldisponerad planlösning - se panorama filmer för både mer detaljer och helhet.
Ljusa ytskikt och genomgående nytt parkettgolv.
Det finns en praktiskt köksdel som öppnas upp mot vardagsrummet vilket rymmer både soffgrupp och matsalsmöblemang. Här finns en stor avdelad sovalkov med garderober och utrymme för både säng och skrivbord. På väggen som angränsar mot köksdelen finns ett runt fönster för extra ljusinsläpp och som en trevlig detalj. Från sovalkoven nås lägenhetens klädkammare. Helkaklat badrum med dusch och spottar i taket. Som medlem har du tillgång till en gemensam takterrass med loungesoffa, matbord och fantastisk utsikt mot Älvsborgsbron och Eriksberg med härlig kvällssol,
Majorna är en charmig stadsdel i staden med närhet till havet, grönområden men även de centrala delarna. Buss och spårvagn finns precis utanför husknuten samt restauranger och affärer. På 10 minuter tar du dig in till Brunnsparken och lika lätt till Frölunda Torg eller ut till Saltholmens härliga bad.

Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.