Kusttorget 2 / Majorna / Göteborg

Ljus genomgångsetta med balkong i soligt sydvästläge !

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
2 603 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-03-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kusttorget såldes av oss 2019-03-06. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Kusttorget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Majorna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och välplanerad genomgångsetta med balkong i soligt sydvästläge. Ett rymligt och lättmöblerat rum med generöst fönsterparti samt utgång till balkongen med härlig eftermiddags-och kvällssol. Härifrån kan du blicka mot Eriksbergskranen och skymta Stena line.
Rummet har ljusa väggar och vackert golv med fiskbensparkett. Här kan du möblera med både rejäl säng och soffmöblemang. Mot den lugna innergården ligger det praktiska köket med matplats för fyra. En populär adress i Majorna med närhet till kommunikation, caféer, restauranger och affärer runt hörnan. På promenad och cykelavstånd ligger Slottsskogen, Botaniska trädgården och Änggårdsbergen, många små trevliga oaser och parkområden. Vill man ner till hamnen finns det härliga promenadvägar runt Röda sten, Klippan och Nya varvet. Samtidigt har du närheten till citylivet som nås med buss, spårvagn eller cykel.

Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.