Lars Kaggsgatan 47b

Lars Kaggsgatan 47b

Slutpris

1 875 000 kr


Göteborg

Lars Kaggsgatan 47b


Slutpris
1 875 000 kr

Göteborg

Totalrenoverat 2017

Här är allt redan gjort - bara att flytta in. Högst upp i huset finner du denna ljusa genomgångslägenhet i oklanderligt skick som i föreningens regi fick en totalrenovering 2017. Ett boende i hög klass där du bland annat erbjuds stilrena materialval, fint ljusinsläpp och downlights i alla rum. BRF Bellevue är en mycket stark förening som nyligen inkluderat 1 GBIT bredband i avgiften och har dolda tillgångar i form av 15(!) hyresrätter som vid hyresgästens utflytt ombildas till bostadsrätter = stora framtida kapitaltillskott till föreningen. Lägg därtill att de flesta större renoveringar är gjorda, se årsredovisning för mer info.

Expansiva Gamlestaden växer så det knakar, idag finns här ett torg, affärer och restauranger och inom en snar framtid kommer utbudet vara betydligt större. Skulle du trots det tröttna på utbudet i Gamlestaden kan du ta spårvagnen 150 meter från bostaden (hållplats Bellevue) och nå centrala Göteborg på knappt tio minuter. För den friluftsintresserade finns Prioritet Serneke Arena i Kviberg nära till hands där du bland annat kan åka längdskidor och spela fotboll. Välkommen på visning!


Boarea
35 kvm
Avgift
2 575 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.