Lotsgatan 17 / Majorna / Göteborg

Hjärtat av Majorna

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 714 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 4
Såld
2017-12-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lotsgatan såldes av oss 2017-12-07. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Lotsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Majorna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Påkostad och renoverad lägenheten för dig som gärna bor bekvämt på entréplan och uppskattar trevliga attribut såsom öppen planlösning, walk-in closet, egen tvättstugedel (!) samt stor uteplats mot innergård i landshövdingemiljö. Utöver det har lägenheten ljusinsläpp från hela fyra väderstreck och ligger mysigt beläget mellan två innergårdar i hjärtat av Majorna, omgiven av idylliska Allmänna vägen, Amiralitetsgatan och Såggatan som går ner till Slottsskogen. Åker du kollektivt har du spårvagn 3 några meter bort vid hållplats Kaptensgatan som tar dig till Vasaplatsen på 12 minuter samt spårvagn 9 som tar dig in till Brunnsparken på 11 minuter. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.