Norra Liden 19

Norra Liden 19

Slutpris

4 300 000 kr


Kungshöjd— Göteborg

Norra Liden 19


Slutpris
4 300 000 kr

Kungshöjd— Göteborg

HÖGT BELÄGEN 4:A MED UTSIKT ÖVER CENTRALA GÖTEBORG

I hjärtat av Göteborg och Kungshöjd erbjuds nu en stor 4:a om 106 kvm med utsikt över stadens takåsar, Domkyrkan, Gothia Towers och Liseberg. Ta chansen och förvärva denna väldisponerade och ljusa lägenhet med stora ytor, högt i tak, vackra bevarade detaljer och inte minst med gångavstånd till allt man kan önska sig. Här bor ni även i en stabil förening med låg belåning och låg avgift.

Ni välkomnas in av en stor och luftig hall med garderober och avhängningsyta. Vidare in möts ni av ett vardagsrum av rymlig art med generös plats för möbler och härligt ljusinsläpp från de djupa fönsterpartierna. Balkongen nås härifrån och utsikten över staden är fantastiskt. Gott om plats att avnjuta en kopp kaffe i loungehörnan med utsikt över takåsarna. Lägenheten erbjuder även två stora sovrum med totalt 10 garderober. Ett badrum med badkar, en separat gäst-wc i hallen, ett rymligt kök med stor matplats intill fönstret samt en elegant matplats med glasdörrar som tidigare varit ett sovrum.

Här bor du ostört men mycket centralt, högt och attraktivt med närhet till bland annat restauranger, caféer, barer, skola, förskola, lekplatser, idrottsanläggningar, vackra promenadstråk, bra kommunikationer vid Stenpiren med spårvagnshållplats och färjor. Skeppsbron, Kungsgatan & Esperantoplatsen är en kortare promenad bort.
Denna lägenhet måste upplevas på plats! Vi ses på visningen.


Boarea
106 kvm
Avgift
5 156 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-09-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.