Norra Liden 19 / Kungshöjd / Göteborg

HÖGT BELÄGEN 4:A MED UTSIKT ÖVER CENTRALA GÖTEBORG

Slutpris
4 300 000 kr
Boarea
106 kvm
Avgift
5 156 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Liden såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Norra Liden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungshöjd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I hjärtat av Göteborg och Kungshöjd erbjuds nu en stor 4:a om 106 kvm med utsikt över stadens takåsar, Domkyrkan, Gothia Towers och Liseberg. Ta chansen och förvärva denna väldisponerade och ljusa lägenhet med stora ytor, högt i tak, vackra bevarade detaljer och inte minst med gångavstånd till allt man kan önska sig. Här bor ni även i en stabil förening med låg belåning och låg avgift.

Ni välkomnas in av en stor och luftig hall med garderober och avhängningsyta. Vidare in möts ni av ett vardagsrum av rymlig art med generös plats för möbler och härligt ljusinsläpp från de djupa fönsterpartierna. Balkongen nås härifrån och utsikten över staden är fantastiskt. Gott om plats att avnjuta en kopp kaffe i loungehörnan med utsikt över takåsarna. Lägenheten erbjuder även två stora sovrum med totalt 10 garderober. Ett badrum med badkar, en separat gäst-wc i hallen, ett rymligt kök med stor matplats intill fönstret samt en elegant matplats med glasdörrar som tidigare varit ett sovrum.

Här bor du ostört men mycket centralt, högt och attraktivt med närhet till bland annat restauranger, caféer, barer, skola, förskola, lekplatser, idrottsanläggningar, vackra promenadstråk, bra kommunikationer vid Stenpiren med spårvagnshållplats och färjor. Skeppsbron, Kungsgatan & Esperantoplatsen är en kortare promenad bort.
Denna lägenhet måste upplevas på plats! Vi ses på visningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.