Såggatan 71B / Majorna / Göteborg

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea
38.3 kvm
Avgift
2 465 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Såggatan såldes av oss 2017-10-05. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Såggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Majorna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fin och välplanerad 1:a med öppen planlösning mellan kök med vardagsrum. Denna planlösning i kombination med ljusinsläpp från de två fönsterna skapar en härlig känsla av rymlighet. Genomgående fina golv och ljusa ytskikt. Stilrent kök med gott om förvaringsutrymmen. Rummet är praktiskt avdelat för en separat sovhörna. Fräscht helkaklat badrum i neutrala färger med dusch, golvvärme och spottar i taket. En trevlig och välskött förening med god ekonomi där medlemmarna har tillgång till bastu, gemensamhetslokal och en lummig och mysig innergård med uteplatser. Majorna är ett av Göteborgs charmigaste områden med kullerstensgator, vackra landshövdingehus och små parker och torg.

Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.