Såggatan 20 A / Majorna / Göteborg

Genomgångstrea en halv trappa upp i hjärtat av Majorna

Slutpris
2 660 000 kr
Boarea
62.5 kvm
Avgift
4 058 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Såggatan såldes av oss 2018-02-22. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Såggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Majorna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Accepterat pris! Par och barnfamiljer se hit - här har ni möjligheten att bo i ett av Majornas mest idylliska landshövdingekvarter - bekvämt beläget en halv trappa upp. Med renoverat badrum från 2016 och kök från 2009 är det bara att flytta in. Trevliga attribut såsom dubbeldörrar, genomgång och tre mysiga innergårdar med grill och lekplatser. Utöver innergårdarna finns även trevliga mervärden som bastu, cykelförråd, barnvagsnsförråd, festlokal, gästlägenhet samt fem tvättstugor till ert förfogande. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.