Sök Meny
Såld

Göteborg - Majorn / Seglaregatan 19

Välkommen till en modern och stilren 2:a med balkong i populära HSB föreningen Seglaren. PARKERING INGÅR I AVGIFTEN! Genomgående ljusa materialval och parkettgolv i lägenheten samt helkaklat badrum. Ljust och luftigt vardagsrum med utrymme för både matbord och soffmöblemang. Stort rymligt sovrum med utgång till den mysiga balkongen i solläge. Vackert inredd walk-in closet. I populära HSB Seglaren har du tillgång flera gemensamhetsutrymmen som bastu, gym, övernattningslägenhet, föreningslokal, snickeri/hobbyrum samt stora öppna gårdar med lekplatser, bersåer och grillplatser.
Välkommen att boka tid för visning!

Sponsrade länkar
Göteborg / Majorn
Seglaregatan 19
Slutpris: 2 960 000 kr
Boarea: 63,7 kvm
Avgift: 3 661 kr/mån
Driftkostnad: 399 kr/mån
Rum: 2 rum
Såld: 2017-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Göteborg / Seglaregatan