Seglaregatan 21 / Majorna / Göteborg

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
40.8 kvm
Avgift
3 091 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0 (Hiss finns)
Såld
2017-08-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Seglaregatan såldes av oss 2017-08-23. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Seglaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Majorna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trevlig och välplanerad 1:a med balkong! GARAGEPLATS INGÅR i avgiften och får hyras ut! Möjlighet till snabbt tillträde!

Här finner du en bostad med ljust och rymligt vardagsrum med stort fönsterparti för mycket ljusinsläpp samt utgång till balkongen med utsikt mot grönområde.
Stilrent och helkaklat badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Välplanerat kök samt en större klädkammare.

I populära HSB Seglaren har du tillgång till flera gemensamhetsutrymmen som bastu, gym, övernattningslägenhet, föreningslokal, snickeri/hobbyrum samt stora öppna gårdar med lekplatser, bersåer och grillplatser.

Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.