Seglaregatan 10

Seglaregatan 10

Slutpris

2 420 000 kr


Majorna— Göteborg

Seglaregatan 10


Slutpris
2 420 000 kr

Majorna— Göteborg

2 rok genomgångslägenhet med högt läge, fantastisk utsikt och kvällssol på balkongen!

Här ges tillfälle till ett framtida hem med milsvid utsikt mot Hamninloppet, Älvsborgsbron och över takåsarna i Majorna. En välbehållen lägenhet där du med fantasi och kreativitet kan skapa din drömbostad. Högst upp i huset finns denna genomgångs 2:a med inglasad balkong med sol från eftermiddag till sen solnedgång. Ljusinsläpp från två håll, möjlighet att gå runt i lägenheten samt en fantastisk utsikt där du kan följa årets alla solnedgångar i de mest magiska färger. BRF Seglaren är en populär HSB föreningen med god ekonomi, välskött fastighet med vackra uteplatser, tillgång till gym, bastu, samlingslokal och övernattningsrum. I området finns gott om restauranger, caféer, närhet till fina promenadstråk vid älven och närhet till kommunikation både till centrum, Frölunda torg och till Saltholmen.
Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
63.7 kvm
Avgift
3 435 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
8 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-03-07

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på Seglaregatan såldes av oss 2019-03-07. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Seglaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.