Södra Vägen 17 / Lorensberg / Göteborg

Helt inskynskyddad lägenhet i mycket centralt läge

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 355 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Vägen såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Södra Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lorensberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna insynsskyddade och välplanerade bostad. När du kliver över tröskeln och in i denna tvåa möts du av en öppen lägenhet med sociala ytor och utmärkt planlösning med lättmöblerade rum. En charmig bostad med stora fönsterpartier som har en härlig utsikt över Heden. Föreningen tillåter juridisk person som köpare.

Det centrala läget som utmärker Södra Vägen är svårslaget. Ta med en vän och ge dig ut bland Lorensbergs utbud av bland annat butiker, restauranger, caféer och barer – allt inom ett stenkast från bostaden. Avenyn har du alldeles runt hörnet och resterande delar av Göteborg har du inom promenadavstånd eller genom kollektivtrafik. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration