Stabbegatan 15 / Björkekärr / Göteborg

Insynsskyddad genomgångslägenhet

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
3 378 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stabbegatan såldes av oss 2019-05-16. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Stabbegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkekärr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset hittar ni denna ljusa och insynsskyddade genomgångstrea med rofylld balkong som vetter mot Björkekärrs grönska. Goda förvaringsmöjligheter bl.a. i walk-in closet i anslutning till sovrummet men även i de två förråden som hör till lägenheten. Renoverat badrum med tvättmaskin och delvis renoverat kök med diskmaskin. Här bor ni i ett hemtrevligt område med parkkänsla och eget torg. Här finns service såsom närbutik, apotek, restaurang mm. Nära till badsjöar, vacker natur med milsvida elljusspår och stigar. Tät busstrafik med avgångar så ofta som var 4:e minut. Ett boende för dig som uppskattar lugnet men vill ha stadens puls tillgängligt endast 15 minuter bort. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration