Thorburnsgatan 1 / Almedal / Göteborg

Balkong med kvällssol

Slutpris
2 570 000 kr
Boarea
57.5 kvm
Avgift
3 645 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Thorburnsgatan såldes av oss 2019-05-14. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Thorburnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Almedal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad hörnlägenhet i ett rofyllt läge med utsikt över grönska från din balkong i västerläge. Trevliga attribut såsom ljusinsläpp från tre väderstreck, mörkbetsad ekparkett samt möjlighet att göra om till en trea då matsalsrummet går att separera från vardagsrummet. Badrummet renoverades i föreningens regi 2015 och då fick även köket en lightrenovering. I Almedal får du det bästa av två världar - här bor du i ett lugnt och tryggt område med närhet till grönska och natur men kan också promenera eller ta spårvagnen till centrala Göteborg på några minuter. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.