Tolvskillingsgatan 14E

Tolvskillingsgatan 14E

Slutpris

5 150 000 kr


Högsbo— Göteborg

Tolvskillingsgatan 14E


Slutpris
5 150 000 kr

Högsbo— Göteborg

Radhus med barnvänligt och attraktivt läge på idylliska Tolvskillingsgatan i Högsbohöjd!

Varmt välkomna till Tolvskillingsgatan i Högsbohöjd. Bekvämt boende med närhet till hav och natur! Ni möts av ett välskött 2-plans radhus om ca 103 kvm i boyta med träfasad. Huset är ett av de större i området efter utbyggnaden i entrén/hallen och sidan mot väster från köket och sovrummet på övervåningen. Till fastigheten finns två uteplatser: en stenlagd uteplats med trädäck på framsidan av fastigheten i österläge på vilken ni tar ert kaffe i morgonsolen och middag på uteplats om ca 45 kvm i västerläge medans barnen leker på gräsmattan. I anslutning till entrén finns ett kallförråd till förvaring av bl.a. däck till bilen, barnvagnar mm. Några få meter från fastigheten finns p-platsen som tillhör fastigheten, praktiskt och bekvämt när ni har storhandlat. Möjlighet finns att hyra en p-plats till, besöksparkering till era gäster finns i området.


Boarea
103 kvm
Driftkostnad
41 109 kr/år
Tomtarea
129.4 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-06-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.