Ulfsparregatan 11E / Lunden / Göteborg

Genomgångslägenhet med balkong i västläge

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
2 640 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ulfsparregatan såldes av oss 2019-10-01. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Ulfsparregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lunden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmiga genomgångslägenhet i förening med generösa uthyrningsregler – en kvadratsmart och mysig enrummare i fint skick med lättmöblerade rum. Här har du chansen att köpa ett hem med bra förvaringsmöjligheter, fint ljusinsläpp och en balkong i ett härligt västläge. Ett hem där det är lätt att trivas!

I populära Lunden bor du i omtyckta kvarter och i en välskött förening som bland annat erbjuder övernattningsrum och en mysig grillplats. På denna adress finns det ingen brist på vackra naturområden då både Skatås och Härlanda Tjärn i ligger i närheten. Service så som ICA Nära, restauranger och caféer finns en promenad eller cykeltur bort. Goda kommunikationsmöjligheter gör att du smidigt tar dig till centrala Göteborg och det gedigna utbud av shopping, restauranger och annan service som det innebär. Här bor du alltså i ett ultimat läge mellan lummig natur och storstadspuls.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.