Vantgatan 1b / Majorna / Göteborg

Slutpris
2 770 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 422 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-05-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vantgatan såldes av oss 2018-05-25. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Vantgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Majorna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och trevlig genomgångstvåa med härlig eftermiddags-/ och kvällssol på balkongen med utsikt mot grönområden och mot Älvsborgsbron. Från köket har du åt motsatta hållet vacker utsikt mot Masthuggskyrkan och föreningens trevliga grönområde.

Du möts av en tvådelad entré med både avhängningsplats för ytterkläder, garderober samt en rymlig walk-in closet. Vardagsrummet pryds av fiskbensmönstrad originalparkett samt har ett stort tredelat fönster för ljusinsläpp och utsikt. Rejält sovrum med plats för både dubbelsäng, sängbord och ytterligare garderober. Från sovrummet nås bostadens balkong med sol från tidig eftermiddag till kväll. Ofta kan du ha glädjen att se rådjur nedanför. Ett rymligt kök med gott om förvaring samt möjlighet till större matplats. Helkaklat badrum i ljusa färger.

En populär, välskött och uppskattad HSB-förening med gott om gemensamhetsutrymmen som bastu, gästlägenheter, snickeri, samlingslokal,
Gråberget har gjort sig känt som en grönskande oas helt skyddad från allt vad storstadsstress heter. Här högst uppe på berget kan du odla i pallkrage, basta med utsikt över halva Göteborg, njuta av trevliga grillplatser och utkiksplatser med bord och stolar samt möjlighet att odla i pallkragar, höra fåglarnas kvitter när du öppnar fönstren, och ändå ha en direktbuss utanför dörren som tar dig in till Brunnsparken på 10 minuter. Det är bekvämt att bo i trygga HSB Gråberget.

Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.