Kroken Norrgården 11

Kroken Norrgården 11

Slutpris

4 100 000 kr


Grimsås— Tranemo

Kroken Norrgården 11


Slutpris
4 100 000 kr

Grimsås— Tranemo

Idylliskt belägen gård med topprenoverat boningshus!

Unikt tillfälle att förvärva en gårdsfastighet som sällan skådat sitt slag!

För dig som dessutom kanske drömmer om ett självförsörjande liv på landet finns denna förutsättning redan klar - med jordvärme och en stor solcellsanläggning installerad på ladugårdstaket som försörjer hela fastigheten och mer därtill, med din egen elproduktion!
Fiber är indraget.

Hela fastigheten är minutiöst välskött med nyrenoverat boningshus och stor ladugård i gott skick och många användningsmöjligheter med stor loge/festvåning, verkstäder, stall med mera.

Boningshuset från 1933 är mycket fint renoverat av nuvarande ägare med en träffsäkerhet vad gäller stil och känsla som är svår att finna. Här möts gammalt och nytt i en självklar harmoni; vita kakelugnar mot mönstrade designtapeter, fina trägolv mot ultramodernt kök och påkostade badrum. Stilrent och sobert möter djärva färger och väl utvalda tapeter som lyfter varje rum - allt välplanerat ut i fingerspetsarna!

Alla större renoveringar på huset är gjorda löpande under de senaste 10 åren med bland annat nytt tak, nya fasader, fönsterbyten, dränering med mera.

Fastigheten om totalt drygt 6 ha ger möjlighet till en rad olika verksamheter och/eller hobbies; För den djurintresserade finns både hönshus och ladugård med möjlighet till djurhållning i mindre skala. För den bilintresserade finns förutom uppvärmt garage även två st verkstäder, varav den ena med bilhiss. För dig med odlarintresse finner du här en drömträdgård som nuvarande ägare byggt upp under årens lopp - med en uppsjö av fantastiska blommor, fruktträd, bärbuskar och allsköns grödor. Två växthus finns även till ditt förfogande. Dessutom en uppbyggd lekställning för barnen!

Ladugårdsbyggnaden är mycket välhållen och inrymmer en del för djurhållning av exempelvis får eller mindre hästar med 2-3 mindre ponnyboxar, en större loge/festlokal samt i den bortre änden har du verkstäderna. Bakom denna finns även en rymlig jordkällare - den självklara platsen för förvaring av dina odlingsskördar.

Husets interiör är genomgående och varsamt renoverad med två fina badrum (2012 resp. 2016) och ett splitt nytt ursnyggt kök med en stor, härlig köksö (2022). I ovanvåning inryms förutom badrum med jacuzzi ett allrum och 4 sovrum. Rymliga sällskapsutrymmen i entréplan med tre st fina kakelugnar (samtliga godkända och i bruk) med utgång både från allrummet och vardagsrummet mot välplanerade altaner och den underbara trädgården. Här kan du kliva ut med morgonkaffet på baksidan och njuta av lugnet på altanen, eller någon av de fina sittplatserna som är vackert inbäddade i trädgårdens grönska. Framåt kvällningen kan du duka upp till middag i kvällssolen med den porlande dammen alldeles invid altanen, som löper hela vägen från husets baksida runt sydvästra gaveln av huset och fångar upp dagens alla soltimmar.

Välkommen till ett drömliv på landet! Missa inte tillfället att se denna fastighet, varmt välkommen att anmäla dig till visning!


Boarea/biarea
175/70 kvm
Driftkostnad
36 871 kr/år
Tomtarea
5.5000 ha
Rum
7 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
TRANEMO KROKEN 1:10
Objekttyp
Gård
Såld
2022-09-23

Mäklarhuset Tranemo

Denna gård på Kroken Norrgården såldes av oss 2022-09-23. Se alla våra försäljningar i Grimsås samt även på Kroken Norrgården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.