Sök Meny
Såld

Falköping / Gudhem / Skolgatan 9

Villa - Gudhem

Välkommen till denna 60-tals villa med bra planlösning, belägen i Gudhem samhälle ca 7 km utanför Falköping. Kök med matplats och vardagsrum med parkettgolv samt utgång till inglasat uterum. Ett smidigt boende med möjligheter för ytterligare sovrum i oinrett vindsplan. Nyare tak inkl. plåt, nyare träpanel och delvis bytta fönster samt ytterdörr. Trevlig trädgårdstomt med bra möjligheter för den odlingsintresserade. Garage i källarplan med nyare port, plats för 1 bil. Här finns gott om förvaring samt möjligheter för hobbyrum/kontor. Närhet till både mataffär och skola. Fiber är indraget.
Perfekt för den lilla alternativt växande familjen!

Sponsrade länkar
Falköping / Gudhem
Skolgatan 9
Slutpris: 520 000 kr
Boarea/biarea: 76/76 kvm
Driftkostnad: 24 914 kr/år
Tomtarea: 728 kvm
Rum: 3 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-02-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Gudhem / Skolgatan