Mörtestad Fredrikslund 1

Mörtestad Fredrikslund 1

Slutpris

850 000 kr


Mörtestad— Gullspång

Mörtestad Fredrikslund 1


Slutpris
850 000 kr

Mörtestad— Gullspång

Smakfullt renoverat fritidsboende för köparen som ställer höga krav på sitt boende!

I utkanten av trevliga Gullspång finns nu idylliska Mörtestad Fredrikslund 1 till försäljning! Här möts du av ett modernt och smakfullt boende i lugna neutrala färger. Här kan du faktiskt bara stiga in genom ytterdörren och börja trivas! Denna upprustade bostad om 103 kvm rymmer 4 rum och kök varav två till tre sovrum. Nuvarande ägare har använt huset som fritidsboende men bostaden innehar alla de bekvämligheter för att även nyttjas som permanentboende.

Den stora trädgården blir sådär härligt lummig under sommartid som en trädgård ska vara på landet, här finns dessutom ett rymligt garage med plats för förvaring, förråd och också en fin jordkällare. Lägg dig en stund i hängmattan och känn hur alla måsten försvinner när du lyssnar på fåglarnas kvitter.

I Mörtestad bor du lantligt men bara några få minuter från Gullspångs centrum där du hittar all den närservice som vardagen kräver såsom matbutik, bensinmack, restauranger, apotek, vårdcentral, sportanläggningar etc. Härifrån är de heller inte långt varken till bad i Vänern eller Skagern eller varför inte uppleva den vackra naturen till fots. Här finns något för alla!

Missa inte chansen om detta idylliska boende, välkommen att anmäla till visning!


Boarea
103 kvm
Driftkostnad
32 270 kr/år
Tomtarea
1 268 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-04-17

Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång

Denna villa på Mörtestad Fredrikslund såldes av oss 2023-04-17. Se alla våra försäljningar i Gullspång samt även på Mörtestad Fredrikslund.

Boka värdering

Sanne Skartnes

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Martin Jarhäll

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.