Fjellstedtsvägen 9 / Hindås / Härryda

Rymlig villa sjönära och centralt!

Slutpris
6 475 000 kr
Boarea/biarea
ca 159/130 kvm
Driftkostnad
25 080 kr/år
Rum
9 rum (5-6 sovrum)
Såld
2018-06-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Fjellstedtsvägen såldes av oss 2018-06-15. Se alla våra försäljningar i Hindås samt även på Fjellstedtsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hindås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu är ett av "Villastadens" fina hus till salu!
Här bor du ett ögonkast från Västra Nedsjön med närhet till service och kommunikationer. Rymlig 9-rumsvilla om totalt ca 300 kvm bruksarea med stor tomt som enligt kommande detaljplan kan delas till två fastigheter. På tomten finns en stuga om ca 25 kvm med pentry och duschrum för tonåring, gäster eller uthyrning. Dubbelcarport med förråd intill källaringången kompletterar bekvämligheterna.
Första intrycket är imponerande med den glasade entrén med varmt marmorgolv och kapprum. Vidare har du på entréplan stora sällskapsytor med öppen spis , kök och kontor/sovrum.
En trappa upp välkomnar ett trivsamt allrum med utgång till balkong med sjöutsikt och solnedgång. Till det 3-4 sovrum och badrum.
Källarplanet rymmer ytterligare sällskapsytor, dusch, bastu, tvättstuga, verkstad ,ett sovrum samt matkällare och förråd.
Villan uppfördes 1940 med påkostade material som stått sig väl genom åren. Familjen som bott här i drygt 30 år har tagit väl hand om den men det är nu dags för en ny familj att ta vid. Tak och fasad renoverades 2012-2014 medan det är dags att uppdatera exempelvis våtutrymmen och ytskikt.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration