Fjellstedtsvägen 9

Fjellstedtsvägen 9

Slutpris

6 475 000 kr


Hindås— Härryda

Fjellstedtsvägen 9


Slutpris
6 475 000 kr

Hindås— Härryda

Rymlig villa sjönära och centralt!

Nu är ett av "Villastadens" fina hus till salu!
Här bor du ett ögonkast från Västra Nedsjön med närhet till service och kommunikationer. Rymlig 9-rumsvilla om totalt ca 300 kvm bruksarea med stor tomt som enligt kommande detaljplan kan delas till två fastigheter. På tomten finns en stuga om ca 25 kvm med pentry och duschrum för tonåring, gäster eller uthyrning. Dubbelcarport med förråd intill källaringången kompletterar bekvämligheterna.
Första intrycket är imponerande med den glasade entrén med varmt marmorgolv och kapprum. Vidare har du på entréplan stora sällskapsytor med öppen spis , kök och kontor/sovrum.
En trappa upp välkomnar ett trivsamt allrum med utgång till balkong med sjöutsikt och solnedgång. Till det 3-4 sovrum och badrum.
Källarplanet rymmer ytterligare sällskapsytor, dusch, bastu, tvättstuga, verkstad ,ett sovrum samt matkällare och förråd.
Villan uppfördes 1940 med påkostade material som stått sig väl genom åren. Familjen som bott här i drygt 30 år har tagit väl hand om den men det är nu dags för en ny familj att ta vid. Tak och fasad renoverades 2012-2014 medan det är dags att uppdatera exempelvis våtutrymmen och ytskikt.
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
ca 159/130 kvm
Driftkostnad
25 080 kr/år
Tomtarea
2 703 kvm
Rum
9 rum (5-6 sovrum)
Såld
2018-06-15

Mäklarhuset Härryda

Denna villa på Fjellstedtsvägen såldes av oss 2018-06-15. Se alla våra försäljningar i Hindås samt även på Fjellstedtsvägen.

Boka värdering

Cecilia Berg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.