Jordåsvägen 15 & 16 / Hindås / Bollebygd

Vill du ha alla hästar hemma? Två boningshus, stall och dubbelgarage.

Slutpris
5 875 000 kr
Boarea/biarea
161/109 kvm
Driftkostnad
42 105 kr/år
Tomtarea
2.6 ha
Rum
7 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
BOLLEBYGD JORDÅS 1:8
Objekttyp
Gård
Inriktning
Hästgård
Såld
2020-10-16
Bostaden är såld!

Denna gård på jordåsvägen såldes av oss 2020-10-16. Se alla våra försäljningar i Hindås samt även på jordåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hindås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du ha alla hästar hemma? På denna gård har människor och djur trivts i generationer och nu är det dags för en ny familj att ta över och förverkliga sina drömmar om livet på landet. Här finns alla möjligheter att trivas med att vara månskensbonde, självförsörjare eller bara vara nöjd med att höra tystnaden och se på vintergatan när man kommer hem.

På gården finns inte mindre än 6 byggnader: Boningshus byggt 1982 om 131+94 kvm i fint skick, bostadshus från 1929 om ca 45 kvm för uthyrning eller generationsboende, enkel sommarstuga med sjöutsikt, lada om ca 105 kvm samt dubbelgarage och växthus.
Totalt cirka 3 HA öppen mark för bete och/eller odling! Säljaren har även ansökt om förhandsbesked att få stycka av en tomt för att kunna bygga en enplansvilla där sommarstugan ligger.

Huvudbyggnaden rymmer rum för en stor familj och i "undantaget" trivs för närvarande en hyresgäst. I ladan har tidigare ägare haft hästar i lösdrift och höns.

Du tar dig till Borås eller Göteborg på ca 30 minuter med bil, till Hindås med service på 7 minuter och till Landvetter och vidare ut i resten av världen på ca 20 minuter. Här finns både närtrafik och skolskjuts som alternativ såklart!

Nu välkomnar jag er till att boka in er på visning och låter bilderna tala!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hindås

Hindås är berömt för sin vackra natur med bad- & fiskesjöar, vandringsleder och motionsspår. Hindås har även ett rikt föreningsliv med aktiviteter som passar de flesta åldrar och intressen.

Hindås - naturnära familjeidyll

I Hindås har du närhet till kommunikationer, natur, bad och service i form av matbutik, bibliotek, vårdcentral och öppna förskola. Bebyggelsen i Hindås består av både fritidshus, där en del har byggts om till permanenta bostäder, samt enklare till exklusiva villor. I slutet av 1800-talet byggdes järnväg mellan Göteborg och Hindås. Det nationalromantiska stationshuset stod klart 1907 och står kvar än idag.

Natur och fritid

Hindås har ett rikt föreningsliv med aktiviteter som passar de flesta åldrar och intressen. Fotboll, tennis, boule, skidklubb, gymnastik, schack, elljusspår, ridning för att nämna några. Många av dessa aktiviteter äger rum runtomkring och i Hindåshallen som stod klar 2011. Friluftsområdet Härskogen samt till Klippans naturreservat ligger nära Hindås. Den populära Vildmarksleden startar i Hindås och sträcker sig flera kilometer igenom kommunen vidare genom Delsjöområdet till Skatås motionsanläggning i Göteborg. Badplats finns i Västra nedsjön. Här kan man också hyra kanot och fiska.

Kommunikationer

I Hindås finns bra kommunikationer till både Göteborg och Landvetter; Buss 610 (snabbuss till Göteborg), Buss 611 (till Mölnlycke via Landvetter) och västtågen (till Göteborg och Borås).

Familjeliv och service

Hindås har flera kommunala förskolor och ett föräldrakooperativ samt Hindåsskolan för årskurs 0-5. En ny högstadieskola skall byggas här och beräknas stå klar 2021. I fritidslokalen bredvid biblioteket kan man besöka öppna förskolan. I Hindås centrum finns en matbutik och ett bibliotek. Närhälsan, Hindås vårdcentral, finns också i centrala Hindås. På konferenshotellet Hjortviken och Hindåsgården finns en restaurang.

Liknande bostäder i närheten