Klåddegärdevägen 12 / Hindås / Härryda

Lantlig idyll med utsikt över vatten!

Slutpris
3 325 000 kr
Boarea/biarea
ca 80/15 kvm
Driftkostnad
31 711 kr/år
Tomtarea
1 736 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-06-08
Bostaden är såld!

Denna villa på klåddegärdevägen såldes av oss 2020-06-08. Se alla våra försäljningar i Hindås samt även på klåddegärdevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hindås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nästa visning må 25/5 kl 19.30-20.00. Anmälan krävs!
Här kan jag trivas! är det första jag känner när jag kliver på i detta fina hus.
Den känslan är det viktigaste och om du också faller för utsikt över vatten, den ljusa öppna planlösningen, den stora trädgården, närheten till bad och bekvämt cykelavstånd till buss och service ( ca 10 minuter) så är detta huset för dig! Lantligt, vackert och soligt läge där du kan njuta av stjärnhimlen och tystnaden om natten.

Här har man tagit hand om sitt hus och mellan 2008 -2019 bl a helrenoverat kök, badrum, tak, fasad och avlopp, samt dränerat om och byggt till ett stort härligt uterum.

Villan om 130 kvm rymmer 3-4 rum och kök (varav ett ute!), inglasat uterum, garage med isolerat förråd och en "verkstad" i källardelen. Dessutom finns gäststuga, vedeldad bastu med relax samt vedförråd och inte minst är det bara ett kliv ut i skogens skafferi. Kom och känn efter du också!
Välkommen att boka tid för visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hindås

Hindås är berömt för sin vackra natur med bad- & fiskesjöar, vandringsleder och motionsspår. Hindås har även ett rikt föreningsliv med aktiviteter som passar de flesta åldrar och intressen.

Hindås - naturnära familjeidyll

I Hindås har du närhet till kommunikationer, natur, bad och service i form av matbutik, bibliotek, vårdcentral och öppna förskola. Bebyggelsen i Hindås består av både fritidshus, där en del har byggts om till permanenta bostäder, samt enklare till exklusiva villor. I slutet av 1800-talet byggdes järnväg mellan Göteborg och Hindås. Det nationalromantiska stationshuset stod klart 1907 och står kvar än idag.

Natur och fritid

Hindås har ett rikt föreningsliv med aktiviteter som passar de flesta åldrar och intressen. Fotboll, tennis, boule, skidklubb, gymnastik, schack, elljusspår, ridning för att nämna några. Många av dessa aktiviteter äger rum runtomkring och i Hindåshallen som stod klar 2011. Friluftsområdet Härskogen samt till Klippans naturreservat ligger nära Hindås. Den populära Vildmarksleden startar i Hindås och sträcker sig flera kilometer igenom kommunen vidare genom Delsjöområdet till Skatås motionsanläggning i Göteborg. Badplats finns i Västra nedsjön. Här kan man också hyra kanot och fiska.

Kommunikationer

I Hindås finns bra kommunikationer till både Göteborg och Landvetter; Buss 610 (snabbuss till Göteborg), Buss 611 (till Mölnlycke via Landvetter) och västtågen (till Göteborg och Borås).

Familjeliv och service

Hindås har flera kommunala förskolor och ett föräldrakooperativ samt Hindåsskolan för årskurs 0-5. En ny högstadieskola skall byggas här och beräknas stå klar 2021. I fritidslokalen bredvid biblioteket kan man besöka öppna förskolan. I Hindås centrum finns en matbutik och ett bibliotek. Närhälsan, Hindås vårdcentral, finns också i centrala Hindås. På konferenshotellet Hjortviken och Hindåsgården finns en restaurang.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.