Klåddegärdevägen 12

Klåddegärdevägen 12

Slutpris

4 150 000 kr


Hindås— Härryda

Klåddegärdevägen 12


Slutpris
4 150 000 kr

Hindås— Härryda

Enplansvilla med utsikt över vatten!

Här kan jag trivas! är det första jag känner när jag kliver på i detta fina hus.
Den känslan är det viktigaste och om du också faller för utsikt över vatten, den ljusa öppna planlösningen, den stora trädgården, närheten till bad och bekvämt cykelavstånd till buss och service ( ca 10 minuter) så är detta huset för dig! Lantligt, vackert och soligt läge där du kan njuta av stjärnhimlen och tystnaden om natten.

Villan är väl omskött och sedan 2008 har man renoverat alla byggnadsdelar och ytskikt samt installerat nytt avlopp 2022.

Huset om 130 kvm rymmer 3-4 rum och kök (varav ett ute!), inglasat uterum, garage med isolerat förråd och en "verkstad" i källardelen. Dessutom finns gäststuga, vedeldad bastu med relax samt hönshus och vedförråd och inte minst är det bara ett kliv ut i skogens skafferi. Kom och känn efter du också!

Sist men inte minst, upptäck Hindås! Med bekvämt pendelavstånd till både Göteborg och Borås, ett rikt föreningsliv med aktiviteter för både stora och små människor och den vackra sjö- och skogsnära naturen .
Missa inte filmen över området under dokument.
Välkommen att anmäla dig till förhandsvisning!


Boarea/biarea
130/15 kvm
Driftkostnad
31 711 kr/år
Tomtarea
1 736 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-08-19

Mäklarhuset Härryda

Denna villa på Klåddegärdevägen såldes av oss 2023-08-19. Se alla våra försäljningar i Hindås samt även på Klåddegärdevägen.

Boka värdering

Cecilia Berg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.