Björnemossegatan 9

Björnemossegatan 9

Slutpris

1 100 000 kr


Vibylund— Hova— Gullspång

Björnemossegatan 9


Slutpris
1 100 000 kr

Vibylund— Hova— Gullspång

Renoverad villa i familjevänligt och lugnt område!

Välkomna till Björnemossegatan 9 beläget i lugn och attraktiv del av Hova. Här hittar du ett renoverat boende med 4 rum och kök fördelat på praktiska 75 + 84 kvadratmeter. På entréplan ryms 2 sovrum, badrum, rymlig hall, tv-rumsdel samt stort kök med plats för matsalsbord för flera gäster. I källaren finns ytterligare utrymmen med stort sovrum, sällskapsrum, förråd, nyrenoverad tvättstuga samt äldre badrum.

Huset har sedan nuvarande säljare köpte huset 2020 genomgått många och stora renoveringar och här behövs ingenting göras de närmsta åren om man så inte vill.

I anslutning till kök och matsal finns stor altan i syd/väst läge. Lättskött, inhägnad trädgårdstomt omger huset och här finns dessutom två garage varav det ena på 25 kvm och de andra längre in på tomten på 35 kvm. Här finns också en vedbod och goda möjligheter att odla för den som önskar.

Gångavstånd till allt som vardagen kräver såsom matbutik, restauranger, apotek och vårdcentrale, skola/barnomsorg, sportanläggningar etc. Kollektiv trafik via buss från torget i Hova eller tåg med Västtrafik från stationen även det en kort promenad bort.

Kom och upplev denna mysiga lilla villa på plats, välkommen på visning!


Boarea/biarea
75/84 kvm
Driftkostnad
35 381 kr/år
Tomtarea
989 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-03-27

Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång

Denna villa på Björnemossegatan såldes av oss 2023-03-27. Se alla våra försäljningar i Hova samt även på Björnemossegatan.

Boka värdering

Sanne Skartnes

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Martin Jarhäll

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.