Frälseängsvägen 7

Frälseängsvägen 7

Slutpris

4 550 000 kr


Bölet— Kållered— Mölndal

Frälseängsvägen 7


Slutpris
4 550 000 kr

Bölet— Kållered— Mölndal

Familjevänligt i Bölet

Välkommen till Frälseängsvägen 7! En fin och familjevänlig fristående villa i populära Bölet. Tomten är stor och plan med rejäl gräsmatta, fruktträd och altaner på båda sidor om huset. Bostaden består av ett rymligt kök med murstock framtagen vilken ger en fin känsla till rummet, ett sovrum, ett bibliotek/allrum som även detta kan användas som sovrum om man så önskar, ett helkaklat badrum, hall och ett stort vardagsrum med utgång till den rejäla uteplatsen i söderläge. Går man ner till källarvåningen finns fyra rejäla rum att använda så som man önskar, i dagsläget nyttjas dessa som sovrum, allrum och stor klädkammare. Här finns även ett renoverat och helkaklat badrum klart 2022, samt tvättstuga och matkällare. På tomten finns ett garage samt parkering för två bilar.

I mysiga Bölet har man allt man kan behöva som barnfamilj, både Bölets förskola och Hallenskolan (F-9) ligger inom gångavstånd från bostaden, detsamma gäller den fina badsjön Färås tjärn. Det finns en lekplats precis invid huset och du kan med enkelhet ta buss och pendel till centrala Mölndal, Kungsbacka och Göteborg.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
100/98 kvm
Driftkostnad
44 589 kr/år
Tomtarea
695 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-09-18

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på Frälseängsvägen såldes av oss 2023-09-18. Se alla våra försäljningar i Kållered samt även på Frälseängsvägen.

Boka värdering

Beata Wennergren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.