Hultavägen 99 / Tulebo / Kållered / Mölndal

VÄLPLANERAT BOSTADSRÄTTSPARHUS - MED TVÅ UTEPLATSER OCH STOR GRÄSMATTA!

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea
107.5 kvm
Avgift
7 218 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
Bottenplan
Såld
2020-06-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på hultavägen såldes av oss 2020-06-22. Se alla våra försäljningar i Kållered samt även på hultavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tulebo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett fint bostadsrättsparhus beläget på gaveln med härlig träaltan och gräsmatta! Ett mycket omtyckt och lättskött boende för dig som gillar närhet till skog och natur, badsjöar, löparspår men samtidigt ett stenkast ifrån god kommunikation och Kållereds köpstad samt station.

Bostaden fördelar sig på en ljus och välkomnande hall med gott om förvaring. Vidare har du ett välplanerat och trevligt kök med en mysig matplats framför fönsterpartiet med utsikt mot lekplatsen och grönytorna runt omkring. I anslutning till köket har man tvättstugan inredd med både tvättmaskin och torktumlare. På entréplan finns ett ljust och luftigt vardagsrum med plats för stor soffgrupp samt matbord. Från vardagsrummet har du utgången till husets baksida med en härlig träaltan samt den stora gräsmattan där barnen kan springa fritt. På entréplan har du även ett badrum inrett med dusch.

En trappa upp har du tre ljusa och lätt möblerade sovrum. Ett badrum inrett med badkar samt en rymlig klädkammare. Precis intill har man även ett utomhusförråd som ger gott om förvaring.

Här bor du i ett trivsamt område i en mycket stabil HSB- förening med god ekonomi. Samt närhet till förskola, skola, kommunikation, skog och natur samt badplats!
Parkering finns precis intill bostaden och ligger på 130kr/mån.

Varmt välkomna med din intresseanmälan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.