Liveredsvägen 24

Liveredsvägen 24

Slutpris

6 550 000 kr


Livered— Kållered— Mölndal

Liveredsvägen 24


Slutpris
6 550 000 kr

Livered— Kållered— Mölndal

ENPLANSVILLA MED INBYGGT GARAGE - I CENTRALA KÅLLERED

Ett högt och trevligt läge med nära gångavstånd till förskola, skola, badsjö och med ett riktigt centralt läge finnes ett lättskött och mycket välhållet 1 plans hus med vidbyggd carport, inbyggt garage och förråd. Idag finner vi stora härliga sällskapsutrymmen utvändigt som invändigt med bl.a. vardagsrum, matplats och kök i en härlig öppen planlösning samt en braskamin som får en mycket trevlig och central placering i huset. Fyra bra och lätt möblerade sovrum. Två helkaklade badrum inredda med dusch, samt en praktiskt tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare.

Huset har ägts i familjen sedan det byggdes 1991 och är mycket välplanerat och genomtänkt. Trädgården är lättskött med en stor och plan gräsmatta. Där det finns stor potential för dig som gillar att plantera och odla. Altanen och det inglasade uterum med det perfekta solläget i sydväst. Här har många grillkvällar avnjutits i vänners sällskap. Bostaden ligger med kort promenad ner till centrum och god kommunikation precis utanför dörren.

Hjärtligt välkomna!


Boarea/biarea
135/40 kvm
Driftkostnad
34 807 kr/år
Tomtarea
1 023 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-03-26

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på Liveredsvägen såldes av oss 2021-03-26. Se alla våra försäljningar i Kållered samt även på Liveredsvägen.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.