Rektor Jönssons väg 49 / Kållered / Mölndal

Slutpris
2 725 000 kr
Tomtarea
634 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
MÖLNDAL STRETERED 1:208
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna tomt på Rektor Jönssons Väg såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Kållered samt även på Rektor Jönssons Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kållered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en ledig tomt som inte är knuten till någon speciell husleverantör utan du kan bygga ditt eget drömhus för dig och din familj!

Kommunalt VA finns framdraget till tomtgränsen och i enligt detaljplanen får man bygga en total byggnadsarea om 150 kvm varav 40 kvm komplementbyggnad. Högsta nockhöjd är hela 7 meter.
Det går att koppla på sig på fjärrvärme. Enbart privatpersoner får köpa fastigheten och den skall bebyggas inom en snar framtid.

Om era barn spelar ishockey, fotboll, rider eller simmar spelar ingen roll då det bara är ett par minuters promenad till dessa aktiviteter.
På fyra minuters promenad från badplatsen och med lugnt läge på återvändsgata ligger denna fina och barnvänliga villatomt. Här finns det gott om gräsmattor och natur att leka i och skogen ligger bara runt hörnet.
I detta mysiga, nyare område med många barnfamiljer är det lätt att trivas!

I Kållered finns även många affärer för dig som gillar att shoppa :-) Allt från mat, kläder till IKEA:s nya butik som håller på att byggas nu.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kållered

Med vackra omgivningar, grönområden och vandringsleder har Kållered ett perfekt läge mellan natur och city. Med både Tulebosjön och Bergsjön inom räckhåll är det inte långt till sommarens svala bad eller en picknick i vacker miljö. Vid snörika och kalla vintrar kan man också åka längdskidor på sjön. Ska man ut på en löptur eller en långpromenad med hunden finns det flera fina vandringsleder att välja på. För den golfintresserade besöker man gärna Torrekulla golfbana som rekommenderas även om man bara är ute efter en god bit mat i restaurangen.

Service

I Kållereds köpstad finns stort utbud av affärer som t.ex. IKEA, COOP, Willy, apotek, systembolag, optiker, Jysk, Rusta, Lager 157 och flera restauranger. På knappa 10 min med bil når man Mölndals innerstad och på ca 15 min når man t.ex. Korsvägen och Liseberg. Söderut når man Kungsbacka på ca 20 minuter.

Fritid

Naturskönt område med strövområden och badmöjligheter i närbelägna Tulebosjön och Färåstjärn, även kallad Bergsjön. Vandringsled Bohusleden ligger i närheten. Kållereds idrottsplats, ishallen och Streteredsbadet med babysim finns att tillgå, också dessa i närheten. Golfbanor är Hills Golfbana, Torrekulla och Mölndals Golfklubb. Många stall i närheten, så möjlighet till ridning finns. Huset ligger ett stenkast från näridrottsplatsen och Kulturstigen i Livered.

Kommunikation

BUSS Bra kommunikationer från Kållered med både tågstation och många bussar. TÅG Pendeltåg går från Kållereds station där man når både Göteborg och Kungsbacka på ca 15 min. Här går även flera bussar.

Skolor och barnomsorg

Brattåsskolan åk F-5 Hallenskolan åk F-9 Östergårdsskolan åk F-5 Streteredsskolan åk 6-9 Området har också flera förskolor i närheten.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.