Ullas lyckas väg 34

Ullas lyckas väg 34

Slutpris

4 500 000 kr


Kållered— Mölndal

Ullas lyckas väg 34


Slutpris
4 500 000 kr

Kållered— Mölndal

Friköpt parhus - förråd & växthus på baksidan

Välkommen till ett mysigt parhus med 5 rok fördelat på 1 1/2- plan och med två uteplatser på både framsida och baksida! Huset har många möjligheter och just nu är ytan om 131 kvm fördelad på en välkomnade hall med klinkergolv och golvvärme, ett rymligt kök med gott om arbetsytor, ljust vardagsrum med utgång till uteplatsen på baksidan, fyra väl tilltagna sovrum (går att göra om till 5 sovrum) och två badrum. Härlig och barnvänlig tomt med både förråd och växthus. I anslutning till huset finns parkeringsplatsen och garageplats finns i länga. Huset är mycket väl omhändertaget med omlagt tak, nyare fönster och österfasad som är ny från 2019.

Här bor ni i ett mysigt och barnvänligt område med gångavstånd till förskola, skola och fritidsaktiviteter. På promenadavstånd finns inte bara en trevliga badplatsen vid Tulebosjön utan även Kållereds SK där alla åldrar kan ägna sig åt både hockey och fotboll. Området har goda kollektivförbindelser med buss och pendeltågtrafik.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
131 kvm
Driftkostnad
45 408 kr/år
Tomtarea
384 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-14

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på Ullas lyckas väg såldes av oss 2019-10-14. Se alla våra försäljningar i Kållered samt även på Ullas lyckas väg.

Boka värdering

Åsa Söderback

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.