Ullas lyckas väg 34 / Kållered / Mölndal

Friköpt parhus - förråd & växthus på baksidan

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea
131 kvm
Driftkostnad
45 408 kr/år
Totalareal
384 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-14
Bostaden är såld!

Denna villa på ullas lyckas väg såldes av oss 2019-10-14. Se alla våra försäljningar i Kållered samt även på ullas lyckas väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av ullas lyckas väg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett mysigt parhus med 5 rok fördelat på 1 1/2- plan och med två uteplatser på både framsida och baksida! Huset har många möjligheter och just nu är ytan om 131 kvm fördelad på en välkomnade hall med klinkergolv och golvvärme, ett rymligt kök med gott om arbetsytor, ljust vardagsrum med utgång till uteplatsen på baksidan, fyra väl tilltagna sovrum (går att göra om till 5 sovrum) och två badrum. Härlig och barnvänlig tomt med både förråd och växthus. I anslutning till huset finns parkeringsplatsen och garageplats finns i länga. Huset är mycket väl omhändertaget med omlagt tak, nyare fönster och österfasad som är ny från 2019.

Här bor ni i ett mysigt och barnvänligt område med gångavstånd till förskola, skola och fritidsaktiviteter. På promenadavstånd finns inte bara en trevliga badplatsen vid Tulebosjön utan även Kållereds SK där alla åldrar kan ägna sig åt både hockey och fotboll. Området har goda kollektivförbindelser med buss och pendeltågtrafik.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.