Storgatan 23

Storgatan 23

Slutpris

450 000 kr


Kättilstorp— Falköping

Storgatan 23


Slutpris
450 000 kr

Kättilstorp— Falköping

Unik fastighet med stor potential

Unik fastighet med en hänförande sal och karaktäristiska detaljer, perfekt chans för dig som t.ex. vill skapa ett charmigt boende eller kanske vill kombinera det med egen verksamhet. Den f.d. församlingssalen skulle kunna vara en perfekt butikslokal, ateljé eller kanske en öppen yta att inrymma såväl kök som vardagsrum i ett hem?

Fram till år 2004 nyttjades denna vackra byggnad anno 1933 som missionshus i Kättilstorp, sedan dess har fastigheten verkat som bostad. Entréplan har inbjudande entréhall vilken leder direkt in till den stora salen som tidigare utgjorde församlingssal. Här är flera originaldetaljer bevarade så som brädgolv, dekormålningar, altare samt vackert valvtak med generös rymd. De stora, bågformade fönstren ger ett generöst ljusinsläpp. Vidare genom vikdörrar från stora salen nås matsalen och köket där renovering påbörjats, en vacker vedspis i gjutjärn finns här bevarad (ej i bruk). Separat köksentré ger tillgång till toalett och trappor som leder vidare till såväl ovanplan som källarplan. I ovanplan finns två sovrum samt f.d. kök att nyttja som t.ex. kontor, källarplan inrymmer förrådsutrymme. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp samt elnät. På fastigheten finns utöver bostadsbyggnad även ett garage/förråd. Renoveringsbehov föreligger och fastigheten försäljs med en s.k. friskrivningsklausul. Samtliga inventarier och lös egendom lämnas på fastigheten för en köpare att överta.

Kättilstorp är beläget mitt emellan Falköping och Mullsjö med bra pendlingsavstånd även till Jönköping och Skövde. I samhället finns bl.a. förskola, lanthandel, bussförbindelser samt möbelfabrik, närmsta skola är belägen i Vartofta.
Välkommen med er anmälan till visning!


Boarea
150 kvm
Driftkostnad
13 078 kr/år
Tomtarea
1 028 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-01-19

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Storgatan såldes av oss 2023-01-19. Se alla våra försäljningar i Kättilstorp samt även på Storgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.