Cecilia Berg, ansvarig mäklare i Härryda
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Cecilia Berg

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Landvetter—

Härryda




Landvetter— Härryda


Förberedd försäljning

Landvetter— Härryda


Referensnummer
587 106
Boarea/biarea
103/69 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)

Mäklarhuset Härryda

Kontakta Cecilia eller Malin för mer information kring .

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Landvetter  i härryda

Landvetter

Landvetter är kommunens näst största ort med eget centrum. Här finns goda förbindelser med bil, buss och tåg till Göteborg. Här ligger även Landvetter flygplats med flyg vidare ut i världen.


01
Fördelar med området
Sportevenemang Sport och friluftsliv Gym Restauranger Nära flygplats Växande område Liv i rörelse Badstrand Bussar Skidspår Fiske Tennis Barnvänligt Motionsspår Ishall

02
Landvetter - expansiv ort med närhet till storstad och natur

Landvetter är en tätort i Härryda kommun omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Med sin närhet till Göteborg och till den internationella flygplatsen Göteborg-Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön. Riksväg 27/40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Den norra delen har expanderat mest och det är där man idag finner Landvetter centrum. I centrum finner man skola, idrottshall, bibliotek och restauranger. I södra delen av orten ligger bl a Landvetters kyrka och man planerar för stora expansioner här på grund av den nya järnvägsdragningen mellan Göteborg och Borås. Med stopp vid bland annat Landvetter flygplats, banar denna väg för stora lokala och regionala utvecklingsmöjligheter.
Genom att orten Landvetter och Härryda kommun som helhet växer blir man också mer attraktiva för företag – både som rekryteringsbas och som marknad för varor och tjänster. Att bli större innebär också större möjligheter till utökad kommunal och kommersiell service.


03
Natur och fritid

Vid Landvettersjöns östra ände finns en kommunal badplats. Sjön erbjuder också möjlighet till fiske. I Landvetter finns utmärkta vandringsleder och motionsspår i natursköna omgivningar. Gallhålans naturreservat ligger intill sjön Agntjärn och har ett rikt växt- och djurliv. Landehofs motionscenter erbjuder skidåkning med konstsnöspår vintertid.

Landvetter har flera idrottsanläggningar för olika sport- och fritidsaktiviteter. För den golfintresserade finns Chalmers golfklubb som har en 18-håls parkbana och driving range. Kommunens ishall ligger i Landvetter centrum bredvid Landvetterskolan. Här håller Landvetter Konståkningsklubb och Härryda Hockey till. På helger och lov är hallen öppen för allmänhetens åkning.
Orienterings- och skidåkningsklubben OK Landehofs bedriver sin verksamhet från Landehofstugan, belägen i nordöstra delen av Landvetter. Invid Landvettersjön ligger Landvetter tennishall samt utomhusbanor. På Landvetter IP finns två fina fotbollsplaner.

2015 invigdes Landvetters kulturhus. I huset finns bibliotek, kulturskola, ateljé, dans- och dramasal och en större samlingslokal. Kulturhuset är en trevlig mötesplats för människor i alla åldrar.


04
Familjeliv och service

I Landvetter finns flera förskolor; Mystens-, Hagens-, Västergärdet-, Salmereds-, Agnebäckens-, Högåsens-, Stommens-, Smedjebackens- och Sjöholmens förskola. Öppna förskolan finns centralt i Landvetter.
Det finns fyra grundskolor; Önnerödskolan (årskurs 4-9), Lunnaskolan (årskurs F-3), Landvetterskolan (årskurs F-9) och Backaskolan (årskurs F-3).

I Landvetter centrum finns en populär ICA Kvantum, Willys mataffär, fiskaffär, detaljhandel, bageri och restauranger. Här finns även ett Nordic Wellness gym, vårdcentral, apotek, tandläkare, resecentrum, idrottshall och bibliotek.


05
Kommunikationer

I Landvetter är kollektivtrafiken väl utbyggd. Röd Express tar dig till Korsvägen på 14 min och avgår var 30 min, under högtrafik var 15 min. Buss 511 trafikerar Partille-Landvetter C, Buss 611 Mölnlycke-Landvetter C-Bollebyggd, buss 101 Göteborg-Landvettermotet-Borås och buss 330 Göteborg-Landvettermotet-Tranemo.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Cecilia eller Malin!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.