Movägen 1 / Larv / Vara

Smakfull & välskött fastighet på hörntomt

Slutpris
1 525 000 kr
Boarea/biarea
146/25 kvm
Driftkostnad
37 800 kr/år
Tomtarea
1 093 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-28
Bostaden är såld!

Denna villa på movägen såldes av oss 2019-10-28. Se alla våra försäljningar i Larv samt även på movägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Larv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva en ytterst prydlig och generös villa med ett enastående läge!

På Movägen 1 i Larv finner Ni denna rymliga vinkelvilla i ett plan på hörntomt som omsorgsfullt har renoverats med smakfulla materialval.
Med sina totalt 171 kvm utgör villan ett trivsamt boende med bl.a. gott om sällskapsutrymmen med eldningsbara braskaminer, tre sovrum, två helkaklade våtrum varav det ena är helt nyrenoverat per 2019. Köket som i många fall utgör hemmet "hjärta" består här av ett exklusivt Kvänumkök vilket är fullutrustat och därmed gör matlagningen till ett rent nöje. Här finns både induktionshäll och gasspis, tallriksvärmare och gott om arbetsyta. Den trivsamma och öppna planlösningen mellan kök och matplats inbjuder till gemenskap och här finns även en av hemmets eldstäder placerade. I anslutning till kök finns nyrenoverad entré med golvvärme, ny helkalkad toalett/dusch, tvättstuga/förråd samt här nås även dubbelgaraget i direkt anslutning. Trädgårdstomten om 1093 kvm sköts smidigt av robotgräsklippare och fastigheten har ett fantastiskt fint läge som omges av en grön häck mot angränsande åkermark. Här möter verkligen samhället landsbygden på bästa tänkbara sätt, barnen har endast någon minut till skolan och i området finns gott om vackra promenadvägar och kanske även ett svampställe eller två. Fastigheten är ansluten till fiber och i samband med försäljningen kommer fastigheten vara besiktigad och försäkrad mot dolda fel, då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.