Åtorps Udde 24 / Lerum - Åtorp / Lerum

Tilltalande och ljus fyrarumslägenhet med centralt och barnvänligt läge

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
6 711 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-07-03
Bostaden är såld!

Denna radhus på Åtorps Udde såldes av oss 2019-07-03. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på Åtorps Udde

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lerum - Åtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fyrarummare om 99 kvadratmeter i mysiga och trivsamma Åtorp. Här hittar du en tilltalande, ljust och välplanerat bostadrättsparhus med sociala ytor och bra förvaringsmöjligheter. Dessutom erbjuder bostaden utmärkt planlösning.

Lägenhetens kök är rymligt, funktionellt och fräscht och har generösa arbetsytor, plats för matbord och stolar och harmoniska färger. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet, som är ett trivsamt och luftigt rum med vitmålade väggar och parkettgolv. Badrummet är stort och funktionellt och erbjuder toalett, dusch, handfat och tvättmaskin. När solen tittar fram kan du öppna dörren till altanen som har sol hela eftermiddagen, kvällen och plats för matbord och stolar.

Åtorps Udde är en välskött förening med god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, en modern och rolig lekplats och soprum. I månadsavgiften om 6711 kronor ingår tv, carport och bostadrättstillägget.

Bo med ett av Åtorps trevligaste lägen – bara ett stenkast från Säveån! Med en kortare promenad når du Aspen och inom bara några minuter är du vid centrala Lerum. Det här är ett av Lerums mest populära områden bland barnfamijer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.