Bergskragevägen 6

Bergskragevägen 6

Slutpris

6 000 000 kr


Norra Hallsås— Lerum

Bergskragevägen 6


Slutpris
6 000 000 kr

Norra Hallsås— Lerum

Spännande interiör i två plan, mitt i natursköna och barnvänliga Norra Hallsås.

På en privat återvändsgata i hjärtat av Norra Hallsås, ligger detta underbara hem som nu väntar på sina nya ägare. Uppfört 2010, med en spännande interiör där takhöjden på sina ställen når 2,90 m och små nivåskillnader på ett tilltalande sätt bildar halvétager som skiljer de öppna och sociala ytorna i entréplan åt. Den mer privata övervåningen inrymmer idag tre rymliga sovrum samt ett allrum som med fördel kan avdelas till ett fjärde sovrum om så önskas. Givetvis finns det ett badrum på vardera våningsplan att tillgå, utöver dessa även en praktisk tvättstuga, gott om förvaringsutrymmen i flertalet garderober samt klädkammare. Den lättskötta trädgården har två mysiga uteplatser i olika väderstreck så både sol och svalkande skugga fångas hela dagen och strax utanför entrén ligger carporten med en praktisk förrådsdel lätt tillgänglig.
Här bor man bekvämt i ett energisnålt hus, omgiven av vacker natur med trevliga strövområden och löparspår i skog och mark, direkt närhet till förskola, lekplats och bollplan samt bra busskommunikationer till både pendeltåg och Lerum centrum där allt man kan tänkas behöva till vardags finns att tillgå.


Boarea
143 kvm
Driftkostnad
40 196 kr/år
Tomtarea
487 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-03-24

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på Bergskragevägen såldes av oss 2023-03-24. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på Bergskragevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.