Bergsslingan 31 B

Bergsslingan 31 B

Slutpris

1 750 000 kr


Norra Hallsås— Lerum

Bergsslingan 31 B


Slutpris
1 750 000 kr

Norra Hallsås— Lerum

Välplanerad tvåa med fantastisk utsikt, hiss och tillgång till pool

Hur många kan skryta om att de har en riktigt fin lägenhet med tillgång till bl. a. pool, enastående grannar och minimala driftkostnader?! Nu har du tillfälle att få göra så i och med försäljningen av denna superfina tvåa i unika Brf Naturlyckan, där gemenskapen och trivselfaktorn är på topp.
Bostaden har med fördel nyligen byggts om från en etta till tvåa med smart planerade kvadratmeter som inger både rymd och luftighet tack vare den öppna och sociala planlösningen samt de härliga stora fönstren med en svårslagen utsikt över området och Kastenhofsdalen. Den smakfulla inredningen har en tidlös stil som absolut kan tilltala de flesta.
Här finns en liten balkong att tillgå samt en skön uteplats mot den gemensamma gården där svalkande pool, trevlig grillplats och lekplats med studsmatta finns för fri tillgång av alla medlemmar.
Bo bekvämt och modernt med en månadsavgift där det mesta ingår, fördelaktigt elavtal tack vare föreningens egna solceller, i en nytänkande och framåtsträvande förening som har stor lyhördhet för de boendes önskemål och behov.

Omgivningarna bjuder på trevliga strövområden i skog och vacker natur, där all byggnation anpassats för att smälta in i de sköna omgivningarna. Med en busshållplats på kort promenadavstånd, tar du dig till Lerum centrum och enkelt vidare med pendeltåget till centrala Göteborg på bara 20 minuter.
Välkommen hem till din nya bostad!


Boarea
38 kvm
Avgift
4 875 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-01-15

Mäklarhuset Lerum

Denna lägenhet på Bergsslingan såldes av oss 2024-01-15. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på Bergsslingan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.