Göteborgsvägen 21 / Lerum Centrum / Lerum

Härligt ljus 4:a med tilltalande planlösning mitt i centrala Lerum!

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
3 374 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på göteborgsvägen såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på göteborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lerum Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med torget som närmsta granne och ett absolut toppcentralt men tyst läge, finns nu denna väldisponerade fyra till försäljning. Här bor man högst upp i huset med relativt liten insyn och en balkong i sydvästligt läge. Stabil förening med låga månadsavgifter ger ett billigt och tryggt boende. Möjlighet att hyra garageplatser under huset finns. Fräscha ytskikt och genomgående vitt med fina ekparkettgolv ger bästa grunden för att inreda kanske just ert nya hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Ett smart val i Centrum

Lerums centrum har sedan generationer tillbaka varit en naturlig mötesplats för liv och kommers i Lerums kommun. Här finns allt man kan tänkas behöva i den lilla staden på landet, vars vision är att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025. Ett brett utbud med butiker och social service, trevlig torghandel och många härliga naturupplevelser och sköna bad väntar i närheten.

Service och Skola

I Lerums centrum finns caféer, restauranger, pizzerior, mataffär, handelsbod, en trevlig torghandel och flertalet butiker. I Solkattens köpcentrum finner du b.la bokhandel, inredningsaffär, apotek, flera klädaffärer och spelbutik. Här finns också all annan service som vårdcentral, tandläkare, frisörsalonger och optiker. I närområdet ligger Aspenässkolan (F-5), Knappekullaskolan (F-5), Torpskolan (6–9) och Lerums Gymnasium med ca 1500 elever. Det finns ett flertal förskolor, såsom Ekhagens förskola, förskolan Torpstugan och Förskolan Åtorp.

Fritid och Natur

Omgivningarna i Lerums kommun erbjuder många och vackra naturupplevelser vilket ger goda möjligheter till vandring, mountainbike och paddling i sjöarna. På nära avstånd ligger sjöarna Aspen och Stamsjön som båda är självklara utflyktsmål när sommaren inbjuder till bad. Den fiskeintresserade har att se fram emot ett bra fiske året om i flertalet sjöar i kommunen. Vill man istället hålla sig inomhus är Vattenpalatset i Lerum ett välbesökt utflyktsmål. Stora Lundby och Öijared, som är Sveriges största anläggning , är för den golfintresserade två välbesökta golfbanor i kommunen.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer mellan orterna i kommunen samt med Göteborg och Alingsås. . På bekvämt gångavstånd ligger pendelstationen där du på 15 min. tar dig till Göteborg eller Alingsås på 25 min. Föredrar man bussen finns Lerumsnabben som trafikerar samma sträcka med liknande restider.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.