Halssmyckevägen 17h / Norra Hallsås / Lerum

Fantastisk 4a i étage med mycket ljus och rymd

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea
104.2 kvm
Avgift
5 234 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
-1 och 0 (Hiss finns)
Såld
2020-03-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på halssmyckevägen såldes av oss 2020-03-26. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på halssmyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Hallsås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna underbara fyra, med en spännande och luftig planlösning i étage. Fantastisk takhöjd på sina ställen med enorma fönsterpartier där ljuset fullkomligt flödar in och man verkligen känner ett med naturen utanför. Goda möjligheter finns att bygga om så ytterligare ett rum kan inredas på övre plan. Genomgående är bostaden i mycket fint och välvårdat skick med fräscha ytskikt och interiör. Stor balkong i sydostligt läge med härligt avkopplande vy mot naturen.
I Brf Halssmycket är det lätt att trivas - här bor du i en mycket bra HSB-förening med god ekonomi och låga avgifter. Vacker natur och trevliga strövområden ligger helt inpå husknuten, och med en busshållplats på kort promenadavstånd, tar du dig till Lerum centrum och enkelt vidare med pendeltåget till centrala Göteborg på bara 20 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ett smart val i Norra Hallsås

För bara några år sedan var Norra Hallsås en öde, skogsklädd bergskulle med vildvuxen natur. Idag har naturen fått nya invånare. Med en gemensam vision har Norra Hallsås försiktigt bebyggts med hyresrätter, bostadsrätter, parhus och villor som både smälter in i den orörda naturen och sticker ut med sin originalitet.

Service och Skola

En skön promenad eller kort busstur tar dig till Lerums centrum. Där finns caféer, restauranger, pizzerior, mataffär, handelsbod, en trevlig torghandel och flertalet butiker. I Solkattens köpcentrum finner du b.la bokhandel, inredningsaffär, apotek, flera klädaffärer och spelbutik. Här finns också all annan service som vårdcentral, tandläkare, frisörsalonger och optiker. Mitt i området ligger den populära förskolan Hallsås förskola, byggd med högsta miljöklassning. Flera andra förskolor finns i närheten; Höjdens förskola, Prästgårdens förskola och Torpstugans förskola. I närområdet ligger Knappekullaskolan (F-5), Torpskolan (6–9) och Lerums Gymnasium där ca 1500 elever går.

Fritid och Natur

Omgivningarna i Lerums kommun erbjuder många och vackra naturupplevelser vilket ger goda möjligheter till vandring, mountainbike och paddling i sjöarna. På nära avstånd ligger sjöarna Häcksjön, Aspen och Stamsjön som alla är självklara utflyktsmål när sommaren inbjuder till bad. Den fiskeintresserade har att se fram emot ett bra fiske året om i flertalet sjöar i kommunen. Lerums största pulkabacke Svampen finns i området, så även en härlig naturlekplats som ger naturnära lekmöjligheter. Vill man istället hålla sig inomhus är Vattenpalatset i Lerum ett välbesökt utflyktsmål. Stora Lundby och Öijared, som är Sveriges största anläggning, är för den golfintresserade två välbesökta golfbanor i kommunen.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer mellan orterna i kommunen samt med Göteborg och Alingsås. Från pendelstationen i centrum tar du dig på 15 min. till Göteborg eller Alingsås på 25 min. Föredrar man bussen finns Lerumsnabben som trafikerar samma sträcka med liknande restider.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.