Hejderidareslingan 68

Hejderidareslingan 68

Slutpris

4 850 000 kr


Rydsberg— Lerum

Hejderidareslingan 68


Slutpris
4 850 000 kr

Rydsberg— Lerum

Idyllisk timmerhusdröm med snickarglädje i barnvänliga Rydsberg

Högt upp på den lugna gatan, på en spännande och insynsskyddad sluttningstomt med en skön blandning av natur, skog och stenpartier, ligger detta otroligt charmiga timmerhus med originaldel från 1930, tillbyggt 1976. Huset är en ren dröm sett till bevarad snickarglädje, i kombination med varsam och påkostad modernisering i form av nyare kök och badrum. På baksidan av huset ligger en härlig altan i soligt sydvästläge. I huset väntar många tidstypiska originaldetaljer såsom ramverk i tak, timmerväggar, platsbyggda möbler och en underbar uppmurad kamin. Den ljusa och luftiga källaren nyttjas med fördel som boyta även om den räknas som biarea, tack vare de lite större fönstren som vetter mot baksidans trädgård. Den stora tomten om över 2300 kvm kan eventuellt ha avstyckningsmöjligheter, förfrågan ställs till kommunen.

Här bor man privat och omgiven av natur i populära Rydsberg, ett område som uppskattas mycket av barnfamiljer med bra förskolor och skolor på nära gångavstånd. En kort bit bort ligger Lerum centrum med butiker och all tänkbar service samt mycket bra kommunikationer mot både Göteborg och Alingsås.
Försäljning planeras till i mitten av augusti. Varmt välkommen att höra av er med intresse/visningsanmälan!


Boarea/biarea
81/20 kvm
Driftkostnad
37 197 kr/år
Tomtarea
2 369 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-09-04

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på Hejderidareslingan såldes av oss 2022-09-04. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på Hejderidareslingan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.