Bockholmsvägen 7

Bockholmsvägen 7

Slutpris

2 925 000 kr


Skaven— Lidköping

Bockholmsvägen 7


Slutpris
2 925 000 kr

Skaven— Lidköping

Sommarparadiset Skaven på Kållandsö

Moderniserat fritidshus med året-runt standard för den som vill njuta av sommarmånaderna i hög standard eller flytta till Kållandsö permanent. Huset ligger på högt och fritt läge på en lättskött tomt med altan runt stora delar av huset, liten gräsmatta och vacker natur med blåbärsris och små träd runt knuten. Det är bara en kort promenad om ca 250 m till mellersta hamnen där man har en båtplats och ca 1,2 km till den gemensamma badbryggan.
Utöver huset så finns det även en modern gäststuga från ca 2008 som är öppen till nock och har gott om sovplatser och enkelt pentry.

Om du vill utforska området är det cykelavstånd till flera sevärdheter och friluftsaktiviteter. Golfbana med restaurang, Hörvikens Marina, Spikens Fiskeläger och Läckö Slott är några utav sevärdheterna som går att nå med en kortare bilresa eller en cykeltur.

Så oavsett om du vill tillbringa din tid i vattnet, på land eller bara koppla av i och kring huset, kommer detta hus ge dig en oförglömlig upplevelse i den vackra skärgården.


Boarea/biarea
90/25 kvm
Driftkostnad
29 524 kr/år
Tomtarea
1 206 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-06-21

Mäklarhuset Lidköping/Vara

Denna villa på Bockholmsvägen såldes av oss 2023-06-21. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Bockholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.