Nasenborgsvägen 12

Nasenborgsvägen 12


Erstorp— Lidköping

Nasenborgsvägen 12Erstorp— Lidköping

Trivsamt kedjehus i nybyggt område!

Välkommen till ett inflyttningsklart, lättskött och modernt kedjehus i bostadsrättsform. Här på första etappen av Erstorp är de flesta husen färdigbyggda och inflyttade. Inga fler stora byggprojekt att blicka ut över genom fönstren. Kedjehuset om 115 kvm fördelas på två våningar med social ytor på första plan och sovrum samt allrum på andra plan. Dessutom finns det carport, förråd och altan med paviljong som kan stå uppe året runt med plats för loungeset och matgrupp.
Inte långt från de trivsamma kedjehuset finner du cykelvägar till centrum, f-6 skola och knappt 500m bort en obemannad matbutik. Sjön med badstrand och promenadstråk ligger bara knappt 2 km bort.

Huset färdigställdes 2020 tillsammans med 20 likadana hett eftertraktade hus och nu finns chansen för en ny ägare att ta över.
Kontakta mäklaren för att boka visning!


Boarea
115 kvm
Avgift
5 249 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
1-2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-20

Mäklarhuset Lidköping/Vara

Denna lägenhet på Nasenborgsvägen såldes av oss 2023-11-20. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Nasenborgsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad