Örslösa Hökängen 1

Örslösa Hökängen 1

Slutpris

2 750 000 kr


Månslunda— Lidköping

Örslösa Hökängen 1


Slutpris
2 750 000 kr

Månslunda— Lidköping

Välplanerad och lantligt belägen enplansvilla med stor tomt och känslan av en egen oas. Här bor man för sig själv men har ändå närhet till grannar. Varierande och härlig tomt som dels består av trädgårdstomt med gräsmatta och dels naturtomt med skogsdunge. Perfekt läge för att bygga kojor bland träden eller ha en picknic med utsikt över omkringliggande landskap. Trädgården ramas in av en avenbokhäck och på framsidan av huset står en magnifik hängpil. Det finns ett stort isolerat dubbelgarage med kontor som idag har en port men med möjlighet till att ta upp en extra port. Det finns även ett stort växthus och en extra förvaringsbod på tomten.

Invändigt är det ett välplanerat hus med bland annat fina burspråk i kök och vardagsrum, enhetliga golv och vedeldad kamin. Köket är rejält och härifrån har man även utgång till altanen. Vardagsrummet ger gott om utrymme för såväl soffgrupp som matsalsbord. Sovrummen är lagom stora och badrummen är helkaklade.
Ett härligt hus som är lätt att trivas i, välkommen på visning!


Boarea
135 kvm
Driftkostnad
56 122 kr/år
Tomtarea
5 222 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-11-29

Mäklarhuset Lidköping/Vara

Denna villa på Örslösa Hökängen såldes av oss 2022-11-29. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Örslösa Hökängen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.