Åsgatan 18

Åsgatan 18

Slutpris

1 210 000 kr


Limmared— Tranemo

Åsgatan 18


Slutpris
1 210 000 kr

Limmared— Tranemo

Stor funkisvilla med ett högt och härligt läge på lugn återvändsgata!

På höjden i Limmared har du nu möjlighet att förvärva denna välbevarade funkispärla! Med ett högt och fint läge på lugn återvändsgata och ändå nära till centrum med mataffär, restauranger, tågstation, äventyrspark med mera står denna villa redo för en ny familj att ta över efter dess första ägare, som bott i huset sedan byggnadsåret 1958.

Husets 150 kvm boarea inrymmer idag 4 sovrum men möjlighet finns för fler sovrum om behovet finns för den större familjen, med 3 toaletter varav badrummet är beläget i entréplanet. Villan värms upp via bergvärme, för energieffektiv och bekväm uppvärmning.

Detta välvårdade hus har ett visst moderniseringsbehov men stora möjligheter med generösa rum och mycket förvaringsutrymmen, samtidigt som många av de genuina 50-talsattributen finns kvar välbevarade i huset såsom blyinfattade fönsterglas, fönsterbänkar i marmor, fina beslag osv. I entréplan finner vi ett stort vardagsrum i vinkel med en mycket välhållen fiskbensparkett - ett rum där många kan umgås och med utgång till både altan i söderläge och härligt uterum i sydväst med fri och härlig utsikt!

För dig med motorintresse kan detta hus vara rena drömmen, med hela tre möjliga garage i huskroppen samt ytterligare ett fristående garage/verkstad uppfört 1997 på den stora baksidan. Denna byggnad ger även möjligheter till annan hobbyverksamhet, eller kanske ett eget utrymme för tonåringarna? Möjligheternas hus med ett förträffligt läge!

Intresserad? Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare!


Boarea/biarea
150/90 kvm
Driftkostnad
16 897 kr/år
Tomtarea
1 220 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2023-01-18

Mäklarhuset Tranemo

Denna villa på Åsgatan såldes av oss 2023-01-18. Se alla våra försäljningar i Limmared samt även på Åsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.