Videvägen 4

Videvägen 4

Slutpris

2 050 000 kr


Sofiehöjd— Limmared— Tranemo

Videvägen 4


Slutpris
2 050 000 kr

Sofiehöjd— Limmared— Tranemo

Välskött villa med unik och härlig planlösning i 4 halvetage med angränsande skogsparti mot tomten!

Denna välskötta och tillbyggda 60-talsvilla ligger lugnt och ostört på Sofiehöjd med sol från morgon till kväll på den välskötta tomten och en insynsskyddad trädgård som gränsar mot ett lummigt skogsparti mot baksidan. Villan är byggd i halvetage med totalt fyra halvplan som förbinds genom halvtrappor i trä - vilket skapar en luftig och spännande planlösning, med generösa sällskapsytor. Bergvärme medför kostnadseffektiv uppvärmning, och flertalet rum har vattenburen golvvärme.

Husets fyra våningsplan inrymmer hela 8 rum med en total bostadsyta om 260 kvm, som är fördelade enligt följande: I entréplanet finns hall, gästtoalett, kök av märket Länghemskök (2003) med matplats och utgång till altan. I fil med köket finns ett trevligt allrum med parkettgolv, som öppnar upp mot ett härligt inglasat uterum. En halvtrappa upp från hallen finner du husets fyra sovrum, ett rymligt badrum med dusch samt ett stort vardagsrum som binder ihop planet, med utgång till balkong och husets baksida.

En halvtrappa ner finner du en rymlig tvättstuga samt ytterligare 2 inredda rum varav det ena används som förråd i nuläget och det andra är syrum. Här finns många användningsmöjligheter efter smak och behov, exempelvis gästrum eller lekrum alternativt kontor. Längst ner i källarplan finns en separat grovingång med ytterligare förvaringsmöjligheter, samt pannrum (detta nås ifrån garaget).

Dagen börjar förslagsvis med en kopp kaffe på framsidans altan, som nås direkt från köket, och på kvällen äter du middag på den inglasade altanen i kvällssolen som går ner mellan träden på baksidan. På den insynsskyddade baksidan finns gott om plats för barnen att leka fritt, och fortsätter du upp på tomten har du en fin promenadstig in i skogen där du även kan gena till dagis bara några minuters gångväg bort.

Villan har ett högt och fint läge på lugn återvändsgata i Limmared med närhet till matbutik och restauranger, äventyrspark och tågstation. I Limmared finns förskola och skola upp till F-6. Högstadie och gymnasium finns i centralorten Tranemo, som nås på knappt 10 min med bil/buss. Bra pendelavstånd till Borås och Ulricehamn som båda nås på drygt en halvtimma och Göteborg på ca en timme med bil eller tåg/buss.

Området är lugnt och barnvänligt med en trevlig blandning av barnfamiljer och medelålders/äldre som bott i området lite längre tid.

Denna bostad kommer inom kort till salu, om du är intresserad är du varmt välkommen att lägga in intresseanmälan via vår hemsida.


Boarea/biarea
140/120 kvm
Driftkostnad
36 342 kr/år
Tomtarea
1 228 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-07-06

Mäklarhuset Tranemo

Denna villa på Videvägen såldes av oss 2022-07-06. Se alla våra försäljningar i Limmared samt även på Videvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.