Annestorpsvägen 14J

Annestorpsvägen 14J

Slutpris

3 650 000 kr


Annestorp— Lindome— Mölndal

Annestorpsvägen 14J


Slutpris
3 650 000 kr

Annestorp— Lindome— Mölndal

RENOVERAT RADHUS - CENTRALT LÄGE

Varmt välkommen till detta välskötta radhus beläget i centrala Lindome. Här bor du med närhet till allt som kan tänkas behövas i ett området med fina gräsytor och lekplatser skyddat från all trafik. Med busshållplats precis utanför dörren kan du enkelt ta dig både till Lindome station och Kållereds station inom ett par minuter.

Radhuset är fördelat på ett stilfullt kök med gedigna arbetsytor, ljust kakel, massiv trä bänkskiva och en trevlig matplats intill fönstret. I anslutning till köket har du en praktiskt tvättstuga inrett med tvättmaskin. Vidare in finner du ett stort vardagsrummet med utgång altanen i soligt söderläge. På entréplan har du även ett badrum och hallen med goda avhägnings möjligheter. En trappa upp finns 4 fina sovrum, 2 med utgång till balkongen på övre plan. Ett praktiskt förråd samt uppgång till vinden. Ett helkaklat badrum med både golvvärme och spotlights.

Garage i länga finns och flera parkeringsplatser. På tomten finns även ett förråd, ny byggt trätak för parkering av cyklar och miljöstation, en träaltan och en fin trädgård samt fritt läge och nära lekplatsen så du enkelt kan ha uppsikt över barnen.

Välkommen på visning!


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
44 306 kr/år
Tomtarea
187 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-02-23

Mäklarhuset Mölndal

Denna radhus på Annestorpsvägen såldes av oss 2018-02-23. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på Annestorpsvägen.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.