Näckrosvägen 4

Näckrosvägen 4

Slutpris

4 060 000 kr


Lindome— Mölndal

Näckrosvägen 4


Slutpris
4 060 000 kr

Lindome— Mölndal

Stor villa med garage i källaren - Renoveringsbehov

Välkommen till detta stora hus i Lindome som erbjuder stor potential att forma familjens drömboende. Villan byggdes 1964 i ett plan med källare och 1976 byggdes huset till med övervåning. Idag finns det 4 sovrum i huset men det går utmärkt att dela av vardagsrummet samt inreda rum i källaren för att utöka antalet sovrum. Entréplanet har ljusa sociala ytor med ett stort kök i anslutning till matsal/allrum och vardagsrum samt utgång till altan. Det stora vardagsrummet har bra ljusinsläpp och en öppen spis. Duschrum finns på entréplan och det finns ytterligare en toalett på övervåningen samt ett wc med renoveringsbehov i källaren.
Fönster byttes 2006 och luft/luft-värmepump från 2014 men i övrigt behöver du lägga en hel del kärlek och arbetstimmar på att renovera och uppdatera. I källaren finns en tvättstuga, garage, pannrum och två oinredda rum, varav ett med egen ingång och toalett. Fastigheten ligger i ett lugnt villaområde och det är nära både till natur och kommunikationer.
På tomten finns det plats för lek på den stora gräsmattan och den odlingsintresserade är kanske sugen på att renovera växthuset?
Kort och gott, välkommen till en villa med stor potential för den stora familjen!

Här bor du med gångavstånd till god kommunikation. Du tar dig enkelt till både Mölndal, Göteborg och Kungsbacka med bil eller med pendeltåget. I närområdet finns flera lekplatser, Isaks mosse för skogspromenader eller för löpning. Där dammen även med glädje används för skridskoåkning på vinterhalvåret. Förskola och skola finns på gångavstånd och cykelavstånd.

Tillträde enligt överenskommelse.


Boarea/biarea
164/96 kvm
Driftkostnad
60 900 kr/år
Tomtarea
963 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2023-01-13

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på Näckrosvägen såldes av oss 2023-01-13. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på Näckrosvägen.

Boka värdering

Åsa Söderback

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Lotta Anteros

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.