Bredared Björklyan 1

Bredared Björklyan 1

Slutpris

1 570 000 kr


Månstad— Tranemo

Bredared Björklyan 1


Slutpris
1 570 000 kr

Månstad— Tranemo

Stor, härlig funkisvilla på landet!

Söker du ett gediget hus med mycket ytor, såväl invändigt som utvändigt, med ett lugnt och naturnära läge? Har du dessutom en förkärlek till funkis - då har du hittat rätt! Denna välbyggda 50-talsvilla med fina parkettgolv, stora fönster, generös takhöjd och smarta designlösningar vittnar om det bästa från funkisens tid. Bergvärme installerad 2012 för kostnadseffektiv uppvärmning. Fiber installerat och klart. Taket omlagt 2019.

Via huvudentrén välkomnas du in i entréplanet med en rymlig hall, stort vardagsrum med fiskbensparkett och öppen spis, fräscht kök med vita högblanka luckor och utgång till uteplats på baksidan, toalett och två sovrum alternativt kontor/bibliotek. Från hallen går den vackra svängda trätrappan upp till ovanvåningen. Här uppe slås man återigen av känslan av rymd och ljus, och på golven löper genomgående vitmålade originalträgolv. En rymlig och möblerbar hall binder ihop hela planet, som inrymmer ytterligare två rejäla sovrum varav det ena med balkong (detta rum har tidigare varit 2 rum och kan återigen delas av om man önskar), toalett med dusch samt flertalet rymliga vindsgarderober - varav den ena är snyggt inredd till walk-in-closet. Källarplanet är idag oinrett, och även här finner du stora utrymmen och stora möjligheter. Här finns en rymlig tvättstuga och torkrum, pannrum, matkällare samt ett varmgarage.

Bra pendelavstånd till bland annat Ulricehamn och Borås, som nås på ca 30 minuter respektive 45 minuter med bil. Närhet till tågstation i Limmared, som nås på ca 15 min och centralorten Tranemo ca 20 minuter. I Månstad finns förskola för de små barnen, medan de större barnen får åka skolbuss till Länghem. Bygden är inte bara känd för sina natursköna omgivningar utan även för sitt rika föreningsliv.

Ett riktigt trivsamt boende för dig som söker lugnet på landet, och samtidigt vill bo med god komfort och hög livskvalité, omgiven av vacker natur och fina badsjöar.


Boarea/biarea
155/125 kvm
Driftkostnad
39 349 kr/år
Tomtarea
3 814 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-08-27

Mäklarhuset Tranemo

Denna villa på Bredared Björklyan såldes av oss 2021-08-27. Se alla våra försäljningar i Månstad samt även på Bredared Björklyan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.