Vallby Mellangården 1

Vallby Mellangården 1

Slutpris

1 750 000 kr


Vallby— Mariestad

Vallby Mellangården 1


Slutpris
1 750 000 kr

Vallby— Mariestad

Lantbruksfastighet med renoverat bostadshus och 4,5 ha mark!

Här på Vallby Mellangården ges nu unik möjlighet till er som drömmer om ett eget ställe på landet men som samtidigt vill ha närhet till stan.
Perfekt geografiskt beläget mellan Stockholm och Göteborg och lätt att ta sig ut till E20 för att pendla till närliggande orter. Ca 10 minuter från Mariestad centrum.

Nuvarande bostadshus i ett plan med inrett loft på ca 80 kvm om 3 rum och kök (arean är uppskattad) totalrenoverades under 2022/2023 och har helt nya ytskikt invändigt, nytt kök och vitvaror, nytt badrum, nya fönster och dörrar, tvättat tak mm. Även helt ny el och fiber finns indraget. Låga driftkostnader med luft/luft värmepump och nya radiatorer.

Totalt har gården 4,5 hektar mark fördelat på mestadels betesmark. Kanske drömmer ni om en egen hästgård och att ha hästar betandes inpå husknuten? Eller varför inte bygga ert eget drömhus nere vid bäcken med utsikt över kyrkan och den vackra omgivningen? Den stora ladugården med loge skulle kunna inredas till bla. flera garage, verkstad, stall, lösdrift etc. Stora portar på ladugård så både traktor och större lastbil med lätthet kan köras in. Kanske önskar du flytta din egen verksamhet till hemmaplan? Potentialen här är enorm att forma denna lilla gård efter eget smak och tycke, endast kreativiteten sätter gränserna!

Är detta din dröm? Välkommen att anmäla till visning!


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
24 900 kr/år
Tomtarea
4.5470 ha
Rum
3 rum (2 sovrum)
Fastigh.bet
MARIESTAD HASSLE-VALLBY 4:5
Objekttyp
Gård
Inriktning
Avstyckad lantbruksfastighet
Såld
2023-06-21

Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång

Denna gård på Vallby Mellangården såldes av oss 2023-06-21. Se alla våra försäljningar i Mariestad samt även på Vallby Mellangården.

Boka värdering

Sanne Skartnes

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Martin Jarhäll

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.