Åby Allé 27

Åby Allé 27

Slutpris

2 825 000 kr


Stallbacken— Mölndal

Åby Allé 27


Slutpris
2 825 000 kr

Stallbacken— Mölndal

Åby Allé 27 - Populärt läge med stor balkong!

I expansiva & populära Stallbacken presenterar vi nu en hörnlägenhet på 3 rok med stor balkong om ca 17 kvm, tvättmaskin & torktumlare och möjlighet att hyra garageplats. Denna trerummare har genomgående hög standard och fina materialval med goda förvaringsmöjligheter. En social och välplanerad lägenhet där det bara är att ställa in favoritmöblerna och trivas. Luftig och öppen planlösning med ett välutrustat kök, separat matplats och direktaccess till vardagsrum. Två sovrum/kontor med förvaring varav ett med direktåtkomst till den 17 kvm stora balkongen i underbart sydostläge. Stabil förening med god ekonomi. Tillträde kan erbjudas omgående. Kontakta mäklaren för enskild visning.

I övrigt rofyllt läge, granne med förskolan Stallbacken, nära busshållplatsen, ett stenkast till Åby travbana och Åbymässan samt det nyöppnade Friskis och svettis och i övrigt all service du behöver nära till hands. Mölndals innerstad en promenad bort. Lummiga grönområden hittar du vid Safjällets naturreservat. Centrala Göteborg når du smidigt med både tåg och spårvagn.


Boarea
66 kvm
Avgift
4 068 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-07-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.